Vill du arbeta i absolut framkant av ätstörningsvården i en mycket trevlig arbetsmiljö?
Då är du välkommen till oss på Mando!

LEDIGA TJÄNSTER

Läkare

Mando Group AB söker läkare


Vill du vara med och bygga upp Sveriges största ätstörningsklinik, på Novum vid Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, Danderyds Sjukhus och på Sophiahemmet

En utmaning för dig som är specialist i allmänmedicin, eller har annan lämplig specialitet och som har erfarenhet av patienter med ätstörningar!

Mandometerbehandlingen för anorexi baseras på en neurobiologisk modell utvecklad vid Karolinska Institutet (KI). Den presenterades i Nature Medicine och the Lancet 1996. Sedan dess har hundratals patienter med alla slags ätstörningar behandlats till remission, också patienter från andra landsting och andra länder.

De flesta patienter behandlas i öppenvård, men hela vårdkedjan, inklusive slutenvård, finns på kliniken i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och från 1 april 2019 även på Sophiahemmet. Patienterna gör en egenanmälan via Internet, några kommer via remiss. Kliniken använder nära nog inga exklusionskriterier.

Kvalifikationer

• Specialist i allmänmedicin eller annan lämplig specialitet
• Svenskkunskaper motsvarande C1
• Samarbetsförmåga, flexibilitet och kliniskt omdöme
• IT-vana, inklusive elektroniska journalsystemet Take Care

Arbetsuppgifter

• Patientbedömning och journal-, intyg- och receptskrivning
• Öppen- och slutenvårdsronder, intagsbedömning, prioritering och diagnostik
• Hälso- och Sjukvårdslagen, Socialstyrelsens föreskrifter och avtal efterlevs
• Koordination av sluten- och öppenvård
• Deltagande i FoU, handledning av ST-läkare och studenter vid KI
• Patienten i centrum, alla bemöts respektfullt och är delaktiga i behandlingen
• Mandometerbehandlingen får inte tunnas ut

Övrigt

Hel- eller deltidsanställning med tillsvidareanställning efter provanställning.

Skicka ansökan till: malin.eriksson@mando.se
senast 2019-02-28.
Malin Eriksson informerar om tjänsten om du vill veta mer.

Du som söker tjänsten accepterar att dina personuppgifter används i rekryteringssyfte.

Vi söker Sjuksköterskor med ett genuint intresse för människor

Om oss

Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/.

För närvarande finns verksamhet i fyra kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novums vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.

Vi växer nu och söker därför Dig som vill vara med från början och bygga upp vår nya klinik i centrala Stockholm som startar upp vid årsskiftet. Kliniken kommer innefatta slutenvård, dagsjukvård, öppenvård och internetbaserad behandling. Vi kommer att behandla alla ätstörningar.

Tjänsten

Som sjuksköterska leder och delegerar du omvårdnadsarbetet i arbetsgruppen samt ansvarar för läkemedelshantering. Du utför självständig omvårdnadsåtgärder samt medicintekniska moment enligt ordinationer av läkaren. Du ansvarar för dokumentation av utförda åtgärder. Du är behandlare till enskilda patienter och ansvarar då för att behandlingen planeras, utförs och utvärderas utifrån patientens diagnos och problematik i linje med Mandometerklinikens koncept.

Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer att följa Din patient genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får också:

  • Inskolning anpassad efter Dina behov
  • Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
  • Utbildning i motiverande samtal

Kompetenser

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse och till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar. Du vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga landvinningar om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.

Dina personliga egenskaper

Vi söker Dig som har ett genuint intresse av människor. Du är flexibel, positiv och har en god social förmåga och tycker om att samarbeta med andra, både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, inleds med provanställning.

Heltid, dag.

Ersättning

Månadslön

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, tillsättning kommer ske löpande.

Ansökan

Ansökan och CV skickas senast 28 februari till:  ansokan@mando.se
Rubricera ansökan med sjuksköterska.

Kontaktperson: Jennie Sjöberg, Verksamhetschef norra länsdelen. Tel: 072 402 66 32

Varmt välkommen med Din ansökan!

Övrigt

Vi gör registerkontroller i samband med anställning.

Vi söker nattsjuksköterskor med ett genuint intresse för människor

Vi växer nu och söker därför Dig som vill vara med från början och bygga upp vår nya klinik i centrala Stockholm som startar upp vid årsskiftet. Kliniken kommer innefatta slutenvård, dagsjukvård, öppenvård och internetbaserad behandling. Vi kommer att behandla alla ätstörningar.

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar. Du vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga landvinningar om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.

Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete. Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Då pågående renovering gör att vi inte kan flytta in i lokalerna på Sophiahemmet förrän i vår kommer arbetet årets första månader bedrivas på kliniken i Huddinge.

Omfattningen kan diskuteras.

Vi söker sjuksköterskor till natten till vår slutenvårdsavdelning där vi behandlar patienter med alla typer av ätstörningar.

För att du ska känna dig trygg i din nya roll så erbjuder vi även:

  • Inskolning anpassad efter Dina behov
  • Intern utbildning genom Mando Academy, där du får kunskap om olika typer av ätstörningar och behandling av dessa
  • Utbildning i motiverande samtal

Krav

Leg. sjuksköterska

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, tillsättning kommer ske löpande.

Ansökan

Ansökan och CV skickas senast 15 mars via:  www.jobbet.se >

Kontaktperson: Jennie Sjöberg, Verksamhetschef norra länsdelen. Tel: 072 402 66 32

Varmt välkommen med Din ansökan!

Övrigt

Vi gör registerkontroller i samband med anställning.

Dietister

Om oss

Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling.
För närvarande finns verksamhet vid fyra kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novums
vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.

https://mando.se

 

Om dig

Du är legitimerad dietist med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar. Du vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga framsteg om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering. Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete. Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Din profil

Utbildning
KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård

Kompetenser
KRAV
Dietistexamen

Språk
KRAV
Svenska
MERITERANDE
Engelska

 

Dina arbetsuppgifter

Till vår nya klinik på Sophiahemmet söker vi en dietist som vill vara med från början och påverka och utveckla den nya kliniken. Till vår befintliga klinik i Huddinge söker vi en dietist som vill behandla öppenvårdspatienter. Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där Du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer även att följa dina egna patienter genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.

Du får:

• Inskolning anpassad efter dina behov

• Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas

• Utbildning i motiverande samtal

 

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning.

Heltid.

Ersättning

Fast månadslön, vecko- eller timlön.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, tillsättning kommer ske löpande.

 

Ansökan

Vi söker dietister till våra kliniker i Huddinge och vid Sophiahemmet, vänligen märk din ansökan med “Dietist Sophia” eller “Dietist Huddinge”

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag!

Ansökan och CV skickas senast 28 februari till:  ansokan@mando.se

Kontaktperson: Malin Eriksson, HR chef. 076 466 81 34

Varmt välkommen med Din ansökan!

Övrigt

Vi gör registerkontroller i samband med anställning.

Kontaktperson:
Malin Eriksson, HR chef
Malin.Eriksson@mando.se

För Dig som söker jobb hos Mando:

I samband med att du ansöker om ett jobb ger du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. HR och rekryterande chef har tillgång till dina ansökningshandlingar. Uppgifterna sparas så länge de är nödvändiga för ansökningsförfarandet. Om vi inte har något ledigt jobb för tillfället, men ändå vill behålla dina uppgifter för framtida rekryteringar kommer du via e-post få en förfrågan om samtycke till detta.

Du kan under på gående rekrytering ta tillbaka ditt samtycke genom att återta ansökan. Vill du återta din ansökan kontakta HR chef, Malin.Eriksson@mando.se. Ange vilken tjänst du sökte.

Vår integritetspolicy >

NYHETER

Contact Us